Υπόθεση James Leininger: Μετενσάρκωση ή κάτι άλλο;

Η ιστορία που πρόκειται να σας πούμε είναι η πιο εντυπωσιακή υπόθεση μετενσάρκωσης που τεκμηριώνεται στην ιστορία. Αυτή είναι η περίπτωση του James Leininger, ενός Αμερικάνου που στην ηλικία των δύο ετών άρχισε να αναφέρει πράγματα και γεγονότα που σχετίζονταν με τη ζωή και τον θάνατο ενός αμερικανικού πιλότου αεροσκαφών.

Ο James Leininger, γεννήθηκε στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ το 1998 και σε ηλικία 2 περίπου ετών άρχισε να έχει τρομερούς εφιάλτες που προκάλεσαν ανησυχία στους γονείς του. Συγκεκριμένα, το μωρό έκλαιγε συνεχώς και ουρλιάζοντας σφοδρά έσφιγγε τις γροθιές του. Ενώ μερικές φορές, ο μικρός James είχε βρεθεί το κρεβάτι του, να κλοτσάει τον αέρα, (λαχανιασμένος και φοβισμένος) σαν να προσπαθούσε να ελευθερωθεί από κάτι που τον καταπίεζε ή τον κρατούσε φυλακισμένο.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι γονείς του μικρού, φαίνεται ότι αυτοί οι εφιάλτες και οι αφύσικες συμπεριφορές, (σε σχέση με την τόσο μικρή ηλικία), ξεκίνησαν μετά την επίσκεψη σε ένα Αεροπορικό Μουσείο στο Ντάλας, όπου ο πατέρας του τον πήγε όταν ήταν μόλις 18 μηνών. Μετά από αυτή την επίσκεψη στο Ντάλας, ο James έδειξε εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα μοντελάκια των αεροπλάνων.

Όταν ο  James  ήταν 3 χρόνων, η μητέρα τον άκουσε να λέει : «Συντριβή αεροπλάνου. Φωτιά! Ο μικρός άνθρωπος δεν μπορεί να βγει». Αυτό συνέβη ενώ μικρός έπαιζε με μερικά μοντέλα, προσομοιώνοντας σχεδόν μια  στρατιωτική επιχείρηση. Οι γονείς τον ρώτησαν ποιος ήταν ο «μικρός άνθρωπος» και ο μικρός απάντησε «είμαι εγώ, ο James. Χτυπήθηκα στον κινητήρα». Είπε επίσης ότι το αεροπλάνο του προέρχεται από ένα «πλοίο».

Μετά από αυτό, ο James Leininger άρχισε να ζωγραφίζει παράξενα σχέδια (που δε θα έκανε ένα παιδί της ηλικίας του) με αεροπλάνα, αεροπορικές μάχες και πολεμικά πλοία στη θάλασσα. Ο James απεικόνιζε τα αεροπλάνα «με τη μεγάλη κόκκινη μπάλα» που ονόμαζε  «Zekes» ή «Bettys»(επιθέματα τα οποία, όπως ανακαλύφθηκε αργότερα, έβαζαν οι πιλότοι  του αμερικανικού ναυτικού σε ιαπωνικά αεροπλάνα).

Οι γονείς του παρατήρησαν ότι όταν ο μικρός James όταν πήγαινε να παίξει με ένα αεροπλανάκι με πεντάλ που του είχαν αγοράσει γιατί το ζητούσε επίμονα για δώρο, έκανε πρώτα ένα γύρο ελέγχου πριν ανέβει, σαν να ήταν πραγματικός πιλότος. Την ίδια συμπεριφορά είχε όταν βρέθηκε δίπλα σε ένα πραγματικό αεροπλάνο.

Διαβάστε την συνέχεια στο thetruth.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Don`t copy text!