Παραλία στις Μαλδίβες… φωσφορίζει

Είναι πραγματικά σαν να ονειρεύεσαι. Περπατάτε σε μια ήσυχη, αμμώδη παραλία σε ένα τροπικό νησί και μπορείτε να δείτε εκατομμύρια αστέρια διάσπαρτα σε όλο το νερό. Καθώς χτυπάει στην ακτή το κυμα το νερό μοιάζει να λάμπει κάτω από το φως του φεγγαριού. Σκύβετε για να ακουμπήσετε το νερό και προς μεγάλη σας έκπληξη το νερό όντως λάμπει! Δεν είναι η λάμψη από το φως του φεγγαριού, ούτε το φαντάζεστε. Η λάμψη είναι πραγματικά αληθινή!

Μικροσκοπικά θαλάσσια πλάσματα που δημιουργούν βιοφωταύγεια μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο, αλλά ένα από τα καλύτερα μέρη για να τα δείτε είναι στις Μαλδίβες. Τα νησιά των Μαλδίβων αποτελούνται από περίπου 1190 κοραλλιογενή νησιά, που καλύπτουν μια έκταση μεγαλύτερη των 90.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στις Μαλδίβες, η καλύτερη εποχή για να παρατηρήσετε το φαινόμενο είναι από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι την αρχή του χειμώνα, αν και μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή.

Ελπίζουμε να δείτε αυτό το απίστευτο βίντεο που κάποιος τράβηξε ενώ βρισκόταν σε διακοπές στις Μαλδίβες και να σας πείσει να επισκεφτείτε την παραλία σύντομα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Don`t copy text!